Gert-Jan Buijs (33) uit Rijen doodgeschoten met jachtgeweer op Ibiza

27 mei 2014 om 18:04
nl
Gert-Jan Buijs (33) uit Rijen is maandagmiddag doodgeschoten in San Josep op het eiland Ibiza. Dat bevestigt een kennis aan Omroep Brabant. Volgens de Spaanse krant Diario de Ibiza is Buijs doodgeschoten door de 65-jarige oom van zijn vrouw.
Geschreven door

Het slachtoffer woonde ongeveer tien jaar op het Spaanse eiland in de Middellandse Zee. Daarvoor woonde hij altijd in Rijen. Hij was verhuisd, omdat zijn vrouw van het eiland komt. Het slachtoffer was hotelmanager.
FamilieruzieDe verdachte heeft verklaard dat hij de man uit Rijen heeft doodgeschoten, omdat er sprake was van een familieruzie over een erfenis. De oom zou de Rijenaar met een jachtgeweer hebben doodgeschoten, schrijft de krant. Het slachtoffer werd getroffen door drie kogels. De 65-jarige oom is opgepakt en zit vast.
Verjaardag tweelingVolgens een andere kennis van Buijs vierden de kinderen van het slachtoffer maandag hun vijfde verjaardag. Het gaat om een tweeling, een jongen en een meisje. "De oom heeft hem opgewacht", aldus de kennis. De 65-jarige man had onenigheid met meer familieleden van de vrouw van de Rijenaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.