Video

Marktplaats ontploft: 847 advertenties met juichpakken van Roy Donders

27 mei 2014 om 13:05 • Aangepast 22 november 2020 om 00:16
nl
De oranje juichpakken van Tilburger Roy Donders zijn een doorslaand succes en daar wil een deel van Nederland van meeprofiteren. Op Marktplaats tellen we 28 pagina's met advertenties van mensen die hun Roy Donders juichpak willen verkopen of in ieder geval hun volle spaarkaart van de Jumbo.
Profielfoto van
Geschreven door

Zo vraagt iemand uit Nistelrode zich af of er interesse is voor de gespaarde Jumbo-zegeltjes. En er wordt nog voor betaald ook. Iemand uit Volkel heeft al een juichpak binnen en heeft ook al een koper. Zo zijn er nog honderden concurrenten .

Wachten op privacy instellingen...

In Roy zijn eigen supermarkt worden de volle spaarkaarten massaal ingeleverd. "Na drie dagen waren er al duizend ingeleverd. Nu zitten we al over de tweeduizend", vertelt een cassiëre. "Vrijdagmiddag stond het rijendik voor de servicebalie, allemaal mensen met volle spaarkaarten."
KassaMaandag publiceerden diverse sites details over de overeenkomst die Roy Donders met de Veghelse supermarktketen Jumbo heeft gesloten. Zo zouden er al 105.000 juichpakken afgenomen zijn bij Donders, voor vijf euro per stuk.
Als dat klopt zou de Tilburger al 525.000 euro hebben verdiend. En het WK voetbal is nog niet eens begonnen.
UitverkochtDe Jumbo is overdonderd door het succes van de spaaractie. Wie online een juichpak wil bestellen, krijgt de melding dat de juichpakken bijgemaakt worden. Uiterlijk voor de tweede wedstrijd van Oranje op het WK worden ze bezorgd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.