Wat vind jij het mooiste plekje van Brabant? Stuur jouw foto in en maak kans op een dvd/cd-pakket

28 mei 2014 om 12:50 • Aangepast 22 november 2020 om 00:14
nl
De Dinteloordse Gorzen, Kasteel Heeswijk en de Biesbosch: Brabant is rijk aan vele prachtige, pittoreske plekjes. Niet voor niets struinen talloze mensen uit alle windstreken onze provincie af voor een wandel- of fietsvakantie. Om een mooi en compleet aanbod te krijgen van alle pracht en praal die zich in Brabant schuil houdt, organiseerde Omroep Brabant een wedstrijd waar jij aan kon meedoen. De winnaar is geworden: Arno Lucas, die de AA in Veghel fotografeerde.
Profielfoto van
Geschreven door

De opdracht was simpel: stuur een foto met daarop jóuw favoriete plekje van Brabant naar ons op. Voorwaarde was dat jijzelf de foto gemaakt hebt. Je kreeg daarvoor tot woensdagavond zes uur de tijd. Er waren geen strenge regels aan de wedstrijd verbonden, dus je werrd helemaal vrijgelaten in welke foto je naar ons zou opsturen.
Niet alleen natuurDe mogelijkheden waren eindeloos. Denk aan een bewerkte foto van de prachtige Sint Martinuskerk in Cuijk, De Markt in Breda of een wazige, blurry foto van de Loonse en Drunense Duinen.
Zolang de Brabante schoonheid maar de boventoon voerde.
Maak kans op een dvd/cd-pakketAls je in aanmerking wilde komen voor de prijs, moest de foto een beeldverhouding hebben van 16 bij 9. Deze kon je vervolgens opsturen naar [email protected]. Daarbij moest je je naam, adresgegevens en informatie over de foto vermelden. De winnaar kreeg, naast eeuwige roem en de felbegeerde titel als 'Brabantkenner', een cd-en dvd-verzameling, met daarin onder meer de film Captain Phillips en het album van The Common Linnets.
Om je een beetje op weg te helpen en hopelijk ook te inspireren, hadden wij van Omroep Brabant onze vijf favoriete plekjes van onze provincie op een rijtje gezet. Natuurlijk mocht je in je fotoverzameling ook één van deze prachtige locaties uitkiezen.
1. Sint-Jan in 's-Hertogenbosch

Wachten op privacy instellingen...

2. Kasteel Heeswijk bij Heeswijk

3. Loonse en Drunense Duinen bij Drunen

Wachten op privacy instellingen...

4. Stellingmolen bij Willemstad

Wachten op privacy instellingen...

5. De Hedelse spoorburg bij 's-Hertogenbosch

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.