Eindhovense pedofiel (34) zeven jaar de cel in voor misbruiken baby’s en eigen neefje

28 mei 2014 om 16:39
nl
Een 34-jarige man uit Eindhoven moet zeven jaar de cel in omdat hij twaalf jaar lang jonge kinderen in de leeftijd van enkele maanden tot elf jaar seksueel heeft misbruikt. Sommige slachtoffers werden tijdens het misbruiken gefilmd. De man kreeg ook tbs met dwangverpleging opgelegd.
Geschreven door

Dat bepaalde de rechtbank in Den Bosch woensdag. De man misbruikte tussen januari 2001 en augustus 2013 in totaal zes jonge kinderen, onder wie zijn neefje. Op vier van de kinderen paste hij regelmatig op. De eis was acht jaar cel en tbs.
De man bezat grote hoeveelheden kinderporno: duizenden foto's en films. Deze waren voor een groot deel zelfgemaakt. Volgens de rechter deed de man zijn slachtoffers en ouders onherstelbaar leed aan. De man hield geen rekening met zijn slachtoffers en dacht alleen maar aan zichzelf, stelt de rechter.
Psychiatrische en seksuele stoornissenUit rapporten blijkt dat er sprake is van meerdere psychiatrische en seksuele stoornissen. De rechter hield daarom rekening met verminderde toerekeningsvatbaarheid. De man moet de slachtoffers een schadebedrag betalen van in totaal 22.000 euro.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.