Denny Landzaat en Kees van Buuren verlaten promovendus Willem II

29 mei 2014 om 11:43 • Aangepast 22 november 2020 om 00:13
nl
Willem II gaat de eredivisie in zonder Denny Landzaat en Kees van Buuren. Landzaat zet een punt achter zijn loopbaan en gaat als trainer bij AZ aan de slag. Van Buuren heeft een contract voor twee jaar bij Sparta Rotterdam getekend.
Profielfoto van
Geschreven door

Landzaat speelde sinds januari voor de Tilburgse club. Trainer Jurgen Streppel laat weten dat de club graag verder met de middenvelder was gegaan. Maar de coach snapt dat hij op het voorstel van AZ is ingegaan.
Bij de club uit Alkmaar tekent Landzaat voor drie seizoenen. Hij zal daar als rechterhand van hoofdcoach Marco van Basten fungeren.

Wachten op privacy instellingen...


Landzaat: 'Titel mooi sluitstuk'De 38-voudig international zegt dat hij best met Willem II de eredivisie in had gewild. "Maar deze unieke kans kon ik niet laten lopen. Het kampioenschap is een mooi sluitstuk van mijn carrière." Landzaat speelde dit half jaar acht wedstrijden voor de Tilburgers.
Van Buuren speelde twee seizoenen voor Willem II. Daarvoor kwam hij uit voor FC Den Bosch. De verdediger voetbalde afgelopen jaargang slechts zes competitiewedstrijden. De speler had een aflopend contract.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.