Oudere man omvergereden op zebrapad aan het Plein in Vlijmen, bijrijder slaat ook andere voetganger

29 mei 2014 om 12:09
nl
Een oudere man is woensdag aan het eind van de middag op het zebrapad aan het Plein in Vlijmen gewond geraakt na een aanrijding. De man stond op het zebrapad toen hij omver werd gereden door een bestelauto. De man viel en liep diverse kneuzingen op. De automobilist reed na de aanrijding door.
Geschreven door

Woensdagavond is in verband met deze aanrijding een 24-jarige man uit Vlijmen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht na de aanrijding op het zebrapad te zijn doorgereden.
Eerder woordenwisseling Voordat de oudere man op het zebrapad in Vlijmen door de bestelauto omver werd gereden, hadden de bestuurder en zijn bijrijder onenigheid met een andere voetganger. Ook deze man wilde het zebrapad in Vlijmen oversteken toen de auto plotseling vlak bij hem stopte.
De voetganger sprak de automobilist aan op zijn rijgedrag waarna een woordenwisseling ontstond. De bijrijder sloeg deze voetganger vervolgens in zijn gezicht. Daarna gingen de twee er vandoor en reden ze de oudere man die ook op het zebrapad aan het Plein stond omver.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.