Herdenking in Catharinakerk Eindhoven voor bij ongeluk A2 omgekomen moeder en zoon

29 mei 2014 om 21:00 • Aangepast 24 april 2020 om 13:27
nl
In de Sint Catharinakerk in Eindhoven wordt dinsdag 3 juni een herdenking georganiseerd voor het overlijden van de Veldhovense Marijke en Jelle van der Burgt. De moeder (42) en haar 10-jarige zoon kwamen zaterdag om bij een ongeval op de A2 bij Liempde.
Geschreven door

De herdenking, die Pastor Rob Kosterman voorgaat, begint om twee uur 's middags.
Marijke was vrijwilliger in de kerk. "Veel mensen hier kenden haar. Ook Jelle, haar zoon, ging vaak mee als ze de kerk bezocht", zegt een van de geëmotioneerde vrijwilligers van de Catharinakerk donderdag.
Steunbetuigingen na ongeluk Het ongeluk op de A2 bij Liempde gebeurde zaterdagmiddag rond een uur. Twee auto's botsten op elkaar. De auto van de slachtoffers brandde volledig uit.
Eerder werd al een condoleanceregister geopend op het internet. De steunbetuigingen voor de moeder en haar zoon Jelle stroomden binnen.
InzamelingsactieVrienden van de omgekomen moeder en zoon zijn een inzamelingsactie begonnen. Ze willen een vliegticket kopen voor haar broer Maarten, omdat hij geen geld heeft om naar Nederland te komen om bij de uitvaart te zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.