Roy Donders juichpakken alleen nog via Marktplaats verkrijgbaar

30 mei 2014 om 09:56 • Aangepast 24 april 2020 om 13:27
nl
Jumbo supermarkten is overdonderd door de enorme run op het Roy Donders juichpak. Ondanks een forse bijbestelling zijn alle pakken inmiddels uitverkocht. Volgens de supermarktketen uit Veghel zorgde Royke voor 'kerstdrukte in mei'.
Geschreven door

In aanloop naar het WK Voetbal konden klanten sparen voor een oranje juichpak, een variant op Roy's bekende huispakken. Volgens directeur Marketing Matthijs Moeken heeft de actie alle verwachtingen overtroffen.
Webshop geslotenNu alle pakken zijn uitverkocht heeft Jumbo besloten om de webshop te sluiten, zo zegt Moeken. Klanten die fan zijn van de oranje-artikelen en van Roy kunnen nog wel aan een juichpet komen met en zonder harde krullen.
De pakken van 'De stylist van het zuiden' zijn zo populair dat eerder Marktplaats ontplofte. Op de site is een levendige handel ontstaan in zegels en pakken. Er staan honderden advertenties op de site.
Roy vindt het jammerHuispakkenkoning Roy Donders laat vrijdagavond in RTL Boulevard weten dat hij het heel jammer vindt dat de huispakken op zijn.
Donders: "Ik vind het heel erg voor de mensen die te laat zijn en die al gespaard hebben. Er was nog bijbesteld, maar meer konden we niet af krijgen voor het WK."
Niet overal populairInmiddels zijn er ook tegenstanders van de Jumbo-actie. In een filiaal in Barneveld werden alle Roy-artikelen uit de winkel gehaald. De inwoners storen zich uit geloofsovertuiging aan de achternaam Donders.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.