Slayer na vier jaar toch terug naar 013 in Tilburg

31 mei 2014 om 12:05 • Aangepast 24 april 2020 om 13:29
nl
Brabantse Slayer-fans hebben lang moeten wachten, maar de metalband komt in juli toch terug naar poppodium 013. Slayer kwam voor het laatst in augustus 2010 naar Tilburg, maar een van de shows werd toen vijf minuten voor aanvang geannuleerd vanwege gezondheidsproblemen van gitarist Kerry King.
Geschreven door

King had eerder voedselvergiftiging opgelopen en moest met uitdrogingsverschijnselen naar het ziekenhuis. 2200 fans moesten teleurgesteld de zaal verlaten en waren erg gefrustreerd dat de tweede geplande show een dag later wel gewoon doorging.
Er zou een vervangende show komen voor de mensen die een kaartje hadden voor de maandag, maar de band had uiteindelijk geen ruimte in het tourschema om nog eens terug te komen.
Nieuwe showBijna vier jaar later gaat het dan toch gebeuren: op donderdag 3 juli staan de mannen van Slayer weer in de 013. De Franse metalband Gojira komt met hen mee. De kaartverkoop is vandaag begonnen.
Het is ook de eerste keer dat Slayer komt spelen in de nieuwe formatie. Vorig jaar overleed gitarist en oprichter van de band Jeff Hanneman aan de gevolgen van leverfalen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.