Kind maakt het goed na val van flat in Tilburg-Noord

31 mei 2014 om 13:23 • Aangepast 24 april 2020 om 13:29
nl
Het tweejarige kind dat vrijdag in Tilburg-Noord van een hoge flat viel, maakt het naar omstandigheden goed en is buiten levensgevaar. Dat vertelt de moeder van de peuter.
Geschreven door

De vader van het jongetje sleurde zijn kind mee toen hij van de hoge flat in de Sibeliusstraat sprong.
De man was op slag dood, maar de jongen overleefde de val en is met een traumaheli naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht.
'Mijn zoon heeft me nodig'Moeder Reshma is bij haar zoon in het ziekenhuis. Ze is op de hoogte van alle verhalen die in kranten staan over haar gezin. Zo zou de man veroordeeld zijn voor een delict dat hij onder invloed pleegde en stond hij onder toezicht van verslavingszorg. De moeder probeert alle verhalen te negeren.
"Het maakt me niet uit wat ze schrijven. Het is gebeurd en dat kan niemand terugdraaien. Ik hoop dat alle media me met rust laten. Mijn zoontje heeft me nu nodig."
Onderzoek technische rechercheNa het drama vrijdag in Tilburg zette de politie de omgeving van de flat aan de Sibeliusstraat af. De technische recherche heeft vervolgens een sporenonderzoek gedaan bij het flatgebouw. De politie zoekt nog getuigen en hoopt dat die zich melden.
Het gezin stond sinds een jaar onder toezicht van Bureau Jeugdzorg. Daar hadden ze dit drama niet zien aankomen. "Het is een verschrikkelijke gebeurtenis", meldt directeur Kees Swaanen. "We gaan intern kritisch bekijken of we dit hadden kunnen voorkomen." De zaak is inmiddels gemeld bij Inspectie Jeugdzorg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.