Auto rijdt na ongeluk in op vol terras in Breda, drie mannen en een kind gewond

31 mei 2014 om 22:30 • Aangepast 24 april 2020 om 13:30
nl
Op de kruising van de Haagweg met de Dijklaan is een auto zaterdagavond rond tien over halfzeven op een vol terras ingereden. Er zijn drie mannen (46, 50 en een onbekende leeftijd) en een jongen (7) gewond geraakt. Ze zijn naar een ziekenhuis in Breda gebracht. Een van de mannen is naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Hoe erg de gewonden eraan toe zijn, is niet bekend.
Geschreven door

De gewonden komen uit Breda. Van één man is niet duidelijk waar hij woont. De auto, een rode Golf, schoot door op het terras van café D'Un Hoeck nadat de wagen was gebotst met een andere personenauto op de kruising. De Golf werd bestuurd door een 18-jarige Bredanaar. De andere auto werd bestuurd door een 25-jarige plaatsgenoot. Volgens de politie was er geen alcohol in het spel.
De jongen werd voor alle zekerheid naar het ziekenhuis gebracht, ook al had hij alleen een bult op het hoofd. De bestuurders van beide auto's zijn niet gewond geraakt. De twee wagens raakte zwaar beschadigd.
Grote chaosHet was na het ongeluk een grote chaos bij café D'Un Hoeck. Veel mensen die op het terras zaten of binnen waren wilden er de oefenwedstrijd Nederland-Ghana kijken. Op het terras ontstond na de aanrijding een chaos. Voor een van de mensen op het terras is Slachtofferhulp ingeschakeld.
De kruising van de Haagweg met de Dijklaan werd tijdelijk afgezet voor onderzoek. Er waren vijf ambulances bij het café aanwezig. Er landde ook een traumahelikopter, maar de hulp van het traumateam bleek achteraf onnodig. De politie roept getuigen op zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.