Video

Overlast Etten-Leur nog niet voorbij: veertien ramen ingegooid bij partycentrum Twee Gebroeders

1 juni 2014 om 14:11 • Aangepast 24 april 2020 om 13:31
nl
Bij Partycentrum de Twee Gebroeders in Etten-Leur zijn zaterdagnacht veertien ruiten ingegooid. Ook werd er een scooter gestolen. Etten-Leur kampt met overlast door hangjongeren, er wordt vermoed dat de ingegooide ruiten daarmee te maken hebben.
Geschreven door

Een medewerker van het partycentrum aan de Hoge Neerstraat zegt dat de scooter zaterdag rond middernacht werd gestolen: "Die was van één van onze collega's. Toen we zondagochtend weer hier waren, zagen we dat er ruiten waren ingegooid. Het gaat om twee autoruiten en twaalf ruiten van ons kantoor."
Lastige jeugd in speeltuinOm de hoek bij het partycentrum ligt Speeltuin De Hoge Neer. De beheerders van die speeltuin worden naar eigen zeggen getreiterd en lastiggevallen door een grote groep jongeren. De overlast is zo uit de hand gelopen dat er geen vrijwilligers meer zijn die de speeltuin willen beheren. Hoe het nu verder moet met de speeltuin is niet bekend. 
Op de parkeerplaats van het partycentrum staan volgens een medewerker ook wel eens hangjongeren. Het is onduidelijk of het om dezelfde jongeren gaat: "Die jongeren mogen best op onze parkeerplaats staan, maar het doet wel wat vermoeden. Eén van de jongeren vroeg ons zaterdagnacht bijvoorbeeld of we iets kwijt waren, dat is een rare vraag natuurlijk als er net een scooter is gestolen."
Partycentrum de Twee Gebroeders zegt zondag aangifte te gaan doen bij de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.