Onrustige nacht in Tilburg: man grijpt agent bij keel en ander mishandelt portier

1 juni 2014 om 15:19
nl
De uitgaansnacht in Tilburg is zaterdagnacht onrustig verlopen. Een man mishandelde een portier, terwijl later een agent het moest ontgelden. Dat meldt de politie zondag.
Geschreven door

De portier, een 43-jarige man, werd het doelwit toen hij rond kwart over een 's nachts een 23-jarige man de toegang tot een zaak aan de Heuvelring weigerde. De man zou agressief zijn geworden en vervolgens de portier opzij hebben geduwd. Die probeerde dat te voorkomen.
Er ontstond een handgemeen, waarbij de portier een dikke lip en een dik oog opliep. Ook raakte hij gewond aan zijn hand, nadat de man een paaltje van een koord naast de rode loper zijn kant op had gegooid. De politie hield de heetgebakerde man uiteindelijk aan op de Spoorlaan. Hij moest een nacht in de cel doorbrengen en zal zondag verantwoording moeten afleggen tijdens een verhoor.
Agent mishandeldVlak na de mishandeling van de portier was het opnieuw hommeles in Tilburg. Om halfvier zetten portiers een man buiten bij een zaak aan de Heuvel. Een omstander maakte stampij en probeerde te voorkomen dat de man werd weggestuurd.
Toen agenten de gegevens van de mannen wilden controleerden, keerde de 45-jarige Tilburger zich tegen de politie. Hij greep een agent bij zijn keel en zou hem daarbij ook hebben geslagen. Andere agenten en een portier moesten de man van de agent afhalen.
De Tilburger raakte gewond en is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Hij zit nu vast en zal eveneens zondag worden verhoord. De agent heeft aangifte gedaan van mishandeling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.