Personeel Fokker Services Woensdrecht is woedend: 95 ontslagen, wel inhuurpersoneel - Omroep Brabant
Video

Personeel Fokker Services Woensdrecht is woedend: 95 ontslagen, wel inhuurpersoneel

2 juni 2014 om 14:40 • Aangepast 24 april 2020 om 13:33
nl
Het personeel van Fokker Services is woedend. Ongeveer 95 medewerkers krijgen later deze week te horen dat ze hun baan kwijt zijn. Maar het bedrijf huurt wel tientallen externe krachten in omdat anders niet alle opdrachten verwerkt kunnen worden.
Geschreven door

In BN DeStem laten verschillende medewerkers anoniem weten dat de sfeer op de werkvloer om te snijden is.
Ze omschrijven de laatste jaren binnen het bedrijf als een verschrikking. Daarnaast zijn er veel wisselingen in het management en hebben de leidinggevenden te weinig gevoel bij en kennis van de historie van het bedrijf.
Concurrentie en verliesIn een reactie laat Fokker Services weten begrip te hebben voor de reacties en betreurt het de ontslagen die ophanden zijn. De ontslagen vallen volgens het bedrijf niet alleen in Woensdrecht, maar ook in Hoofddorp en op Schiphol.
Volgens het bedrijf zijn de ontslagen noodzakelijk voor de toekomst van het bedrijf. ‘De toegenomen concurrentie op onderhoudsgebied en de structureel verliesgevende situatie vragen om maatregelen’, aldus het bedrijf in een schriftelijke reactie.
PiekmomentenHet bedrijf schrijft verder dat het aanbod van vliegtuigonderhoud sterk aan schommelingen onderhevig is. Op piekmomenten is het daarom nodig om extra krachten in te huren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.