Festival van het Levenslied in Tilburg trekt 40.000 bezoekers

2 juni 2014 om 17:23 • Aangepast 24 april 2020 om 13:34
nl
De 24e editie van het Festival van het Levenslied in Tilburg heeft dit weekend 40.000 bezoekers getrokken. Dat zegt Jeroen Rosenberg, organisator van het populaire festival in het centrum van Tilburg.
Geschreven door

"Op het plein kunnen maximaal 17.500 mensen. Zaterdagavond stond het plein bomvol", vertelt Rosenberg. "Zondag was het iets minder druk, maar we zijn zeer tevreden over het totale bezoekersaantal. Via de politie weten we ook dat het festival zonder ongeregeldheden is verlopen.”
CharmeDe organisatie van het festival denkt er niet aan het festival naar een grotere ruimte te verplaatsen. “De kracht van het festival is dat het in het uitgaanscentrum van de stad wordt gehouden. Op een groter festivalterrein zou het evenement aan charme inboeten", meent Rosenberg.
De 24e editie werd zaterdag afgetrapt door de plaatselijke 'huispakkenkoning' Roy Donders. Ook Corry Konings, René Schuurmans, Ruth Jacott en Django Wagner traden op. Wagner werd benoemd tot nieuwe ambassadeur van het Festival van het Levenslied.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.