Zeven aanhoudingen voor drugsbezit Intents Festival Oisterwijk, Tilburger plast tegen brievenbus

2 juni 2014 om 18:08
nl
Tijdens het Intents Festival in Oisterwijk zijn afgelopen weekend zeven mensen aangehouden. Dit gebeurde bij of op het festivalterrein vanwege drugsbezit. Desondanks is het festival volgens een politiewoordvoerder prima verlopen.
Geschreven door

De drugs werden gevonden door beveiligers van het festival.
Pillen onder bh-bandEen beveiligster ontdekte tijdens het fouilleren een zakje met 42 xtc-pillen en een brokje speed onder de bh-band van een 17-jarig meisje uit Maastricht. Zij wilde met een 24-jarige Bredanaar het terrein opgaan. Zij werden allebei aangehouden. Maandagmiddag werden zij na verhoor vrijgelaten.
Xtc en cocaïneDe beveiligers betrapten verder een 18-jarige man uit Moergestel, een 23-jarige man uit Tegelen en een 18-jarige inwoner van Vlijmen. Zij hadden ieder drie xtc-pillen bij zich. Een 23-jarige man uit Moergestel had twee zakjes met elk een halve gram cocaïne bij zich en een 19-jarige man uit Amersfoort werd betrapt met twee capsules 4-FMP en twee xtc-pillen.
Tegen brievenbus plassenVerder moest een 23-jarige Tilburger in totaal 490 euro aan boetes betalen, omdat hij na het festival tegen een brievenbus stond te plassen en agenten had beledigd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.