Geen munten maar chipkaart als betaalmiddel bij Best Kept Secret Festival Hilvarenbeek

2 juni 2014 om 19:41
nl
Het Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek vervangt de munten tijdens de komende editie door polsbandjes. Bezoekers krijgen een bandje bij binnenkomst als zij hun toegangskaartje inleveren. Zij kunnen drankjes en eten betalen met de chip die aan het polsbandje vastzit.
Geschreven door

"De chip werkt als een anonieme OV-chipkaart en is uitsluitend een betaalmiddel. De chip vervangt munten. We registeren geen persoonlijke gegevens", benadrukt de organisatie op de website van het festival.
Oplaadpunten op terreinFestivalgangers kunnen de chip met een pinpas of contant geld opladen bij de oplaadpunten op het terrein. Het is ook mogelijk een losse chipkaart te kopen.
Als het festival is afgelopen en er staat nog geld op de chip, kunnen mensen dat bedrag uit laten betalen in contant geld.
Broekzak vol muntenEen van de voordelen van de chip is dat bezoekers hun broekzak niet meer vol met munten hebben. Ook verwacht de organisatie minder lange wachtrijen bij de eettentjes en de bar. Verder kunnen de prijzen van verschillende dranken nu meer variëren.
Volgens de organisatie is de kans zeer klein dat mensen hun chip verliezen.
Het Best Kept Secret Festival vindt plaats op 20, 21 en 22 juni.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.