HEMA weet (Roy) Donders goed te profiteren van uitverkochte juichpakken

3 juni 2014 om 14:00 • Aangepast 24 april 2020 om 13:36
nl
Help! Waar moet je aan de vooravond van het WK voetbal als rechtgeaarde Oranjefan nog heen voor een modieuze outfit? Behalve Barneveld, waar ze sowieso al niet meer verkrijgbaar waren, zijn de juichpakken van Roy Donders bij de Jumbo immers al lang en breed uitverkocht. Gelukkig biedt de HEMA uitkomst. Daar weten ze Donders goed hoe ze hieruit een slaatje kunnen slaan.
Geschreven door

Met de scherpe slogan 'Als de donder naar HEMA' heeft de warenhuisketen een eigen juichpak gelanceerd. Het is een oranje 'onesie' voor dames en heren en is verkrijgbaar voor 17,50 euro. Het obligate nummer 14 ontbreekt natuurlijk niet.
Juichpet of MarktplaatsIs de HEMA-variant in jouw ogen toch meer een nepperd en sponsor je liever nog een keer de Tilburgse stylist van het zuiden, dan kun je altijd nog bij de Veghelse supermarktketen terecht voor een juichpet. Met of zonder harde krullen, vanzelfsprekend.
De enige echte Brabantse juichpakken zijn overigens nog wel volop verkrijgbaar op Marktplaats, ook voor Donders-fans uit de regio Barneveld. Voor harde euro's, vanzelfsprekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.