Werkstraf voor vrouw uit Venray die ongeluk veroorzaakte in Eersel

3 juni 2014 om 16:31
nl
Een vrouw uit Venray heeft van de rechtbank in Den Bosch honderd uur werkstraf opgelegd gekregen. Ook mag ze een half jaar niet in een auto rijden. De 28-jarige automobiliste veroorzaakte in augustus 2013 een ongeluk in Eersel waarbij een vrouw uit Overpelt ernstig gewond raakte.
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde op de N397 bij Eersel. De 25-jarige vrouw die gewond raakte, lag geruime tijd in coma en is inmiddels overleden. Na de aanrijding ontstond een enorme verkeerschaos.
Op de N397 reed op dat moment een vrachtwagen die de auto van de vrouw niet meer kon ontwijken. De vrachtwagen, bestuurd door een 40-jarige man uit Callandsoog, schampte de auto en kwam op de verkeerde weghelft terecht.
Daar botste de vrachtwagen achtereenvolgens met twee andere auto's die hem tegemoetkwamen. De eerste auto werd aan de zijkant geraakt, maar de tweede auto botste frontaal tegen de vrachtwagen. De vrachtwagen en die auto kwamen in de sloot terecht. In die auto zat de 25-jarige vrouw die aanvankelijk zwaargewond raakte en later overleed.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.