Myrthe Maljers over haar rol in 'Jersey Boys': 'Ik hoop dat ik dit soort dingen kan blijven doen'

4 juni 2014 om 18:05 • Aangepast 24 april 2020 om 13:40
nl
Ze is pas 25 jaar oud, maar nu al speelt ze in haar tweede grote musical 'Jersey Boys' van Joop van den Ende Theaterproducties. Myrthe Maljers uit Dongen is een echte coming star. "Ik hoop dat ik dit soort dingen kan blijven doen."
Geschreven door

Myrthe heeft één jaar de vooropleiding MusicAllFactory gevolgd op het factorium in Tilburg. Daarna begon zij aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting musicaltheater. En zo rolde ze het wereldje in.
"Ik speelde eerder al in Wicked, nu zit ik in het assemble van 'Jersey Boys'. Ik hoop dat ik dit soort dingen altijd mag blijven doen. Ik zou graag groeien naar bijrollen en ik hoop ooit een hoofdrol te mogen spelen in een grote musical."
Strak schemaMyrthe speelt op het moment zeven voorstellingen van 'Jersey Boys' in de week. En daarbij hoort een strak schema. "Overdag ben ik altijd vrij", vertelt ze. "Maar om halfvijf vertrek ik met de bus richting Utrecht. Rond halfzeven begin ik aan mijn warming up, daarna spelen we de voorstelling en rond elf uur ben ik dan weer klaar."
Meer over 'Jersey Boys' vertelt Myrthe in het Omroep Brabant-programma 'Onder Ons'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.