Brabantse hunks Steve en Stijn maaien gras ArenA in finale Coca-Cola Light Man

4 juni 2014 om 22:51 • Aangepast 24 april 2020 om 13:41
nl
Vrouwelijk Brabant heeft weer iets om van te watertanden. Brabantse hunks Stijn de Jongh uit Eindhoven en Steve van Ravesteijn uit Geldrop vertegenwoordigen onze provincie in de zoektocht naar dé Nederlandse Coca-Cola Light Man. De finale is donderdag in de Amsterdam ArenA.
Geschreven door

Samen met vier andere hunks moeten de Brabantse leukerdjes een wel heel bijzondere opdracht uitvoeren in het stadion van Ajax. Ze moeten namelijk het gras van de ArenA maaien, een verwijzing naar de laatste Coca-Cola light commercial.
Op die manier kan de jury zien of Steve en Stijn het in zich hebben om eventueel in komende commercials van Coca Cola te schitteren. De jury is niet alleen op zoek naar een man die de looks heeft, maar ook naar eentje die grappig, charmant, handig en sportief is.
Met vrienden naar BerlijnDe winnaar mag met vrienden een weekend naar Berlijn. De persoon die de Nederlandse Coca-Cola light man heeft opgegeven, gaat met zijn of haar vrienden shoppen in Parijs. Het tweetal wilde woensdag niet reageren tegenover Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.