Stijn de Jongh uit Eindhoven Coca-Cola light man van het jaar: 'Charmant, sportief en grappig'

5 juni 2014 om 18:26 • Aangepast 24 april 2020 om 13:43
nl
De 23-jarige Stijn de Jongh uit Eindhoven mag zich een jaar lang Coca-Cola light man van het jaar noemen. In de finale versloeg hij donderdag in de Amsterdam Arena de concurrentie.
Geschreven door

De zes finalisten liepen met een grasmaaier over de catwalk. De maaier verwijst naar de nieuwe reclame van het frisdrankmerk.
'Besef het nog niet'Volgens de jury is het duidelijk dat Stijn won. ''Hij is niet alleen knap, maar ook charmant, sportief, handig en grappig.'' De Jongh won de titel na stemmen van het publiek en de vakjury.
De 23-jarige hunk is er nog steeds van onder de indruk. ''Ik besef het nog niet helemaal maar ik vind het wel echt superleuk. Dit is echt een geweldige eer.''
Weekend naar BerlijnStijn de Jongh mag de titel een jaar lang dragen. Ook wint hij een weekend naar Berlijn voor hem en drie vrienden, inclusief 1.000 euro zakgeld.
In de finale namen zes mannen het tegen elkaar op. De afgelopen weken nomineerden vrienden, vriendinnen, collega's en familieleden honderden mannen via de frisdrankwebsite. De Jong werd opgegeven door een vriendin omdat hij volgens haar er goed uitziet, charmant is en het hele plaatje heeft.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.