Huize de Vries in Eindhoven grijpt naast titel Studentenhuis van het Jaar

5 juni 2014 om 21:15 • Aangepast 24 april om 13:44
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
1/2 Toch een feestje in studentenhuis de Vries
Het ultieme studentenhuis staat dit jaar niet in Eindhoven, maar in Utrecht. De afgelopen maanden heeft studentenhuis IBB 59 aan de Ina Boudier-Bakkerlaan de meeste stemmen weten te vergaren.
Geschreven door

Daarmee laat de prijswinnaar studentenhuizen Huize de Vries in Eindhoven en TED's Place in Maastricht in de laatste ronde achter zich. De verkiezing werd dit jaar voor de elfde keer georganiseerd door Studenten.net.
Studentenhuizen uit heel Nederland namen deel aan de verkiezing. IBB 59 is onderdeel van het IBB-complex, het grootste en populairste studentencomplex in Utrecht, waar in totaal 1300 studenten wonen. [Tweet:body:https://twitter.com/renevanhoof/status/474599348702314496]
Huisfeesten in Huize de VriesIn het Eindhovense Huize de Vries wonen zes studenten die vonden dat hun huis echt in de prijzen moest vallen. Ze gaven daarbij een aantal pluspunten op. Zo worden er vier huisfeesten per maand gehouden, zijn er vier huisrelaties en wordt er vijf keer samen gegeten.
Ludiek aan het huis is volgens de bewoners verder de Gameboy met Pokémon-spelletjes op het toilet, de bh aan een lamp en de vele practical jokes. Het bleek niet voldoende.

Wachten op privacy instellingen...