Gertruud van Beijnen uit Breda maakt taart voor jarige Wesley Sneijder: 'Mijn Facebook ontploft!' - Omroep Brabant

Gertruud van Beijnen uit Breda maakt taart voor jarige Wesley Sneijder: 'Mijn Facebook ontploft!'

6 juni 2014 om 11:27 • Aangepast 24 april 2020 om 13:45
nl
Taartenbakster Gertruud van Beijnen uit Breda heeft Wesley Sneijder donderdag een verrassing bezorgd. De speler van het Nederlands elftal kreeg een enorme verjaardagstaart bezorgd vanwege zijn 30-jarige verjaardag.
Geschreven door

Sneijder wordt maandag pas dertig, maar is dan met Oranje in Brazilië voor het WK voetbal. De echtgenote van de voetballer, Yolanthe Sneijder-Cabau, wilde de mijlpaal niet voorbij laten gaan en vroeg Van Beijnen een taart te maken.
Wesley moest een taartDat ging via haar zwager, vertelt de taartenbakster. "Mijn zwager kent de familie, en zag ooit een voetbaltaart die ik voor mijn neefje maakte. Toen zei hij dat Wesley ook zo'n taart moest hebben voor zijn verjaardag. En dus kon ik aan de slag, ik ben er anderhalve dag mee bezig geweest."
De taart is één meter lang en tachtig centimeter breed en werd donderdag bij Sneijder bezorgd op zijn verrassingsfeest in een strandtent in Zandvoort. "Ik mocht niet mee naar het feestje", vertelt Gertruud. "Maar ik hoorde dat ze helemaal blij waren. Ze zijn ook nog speciaal voor mij met de taart op de foto geweest. Die foto's heb ik op Facebook staan. Helemaal geweldig. Mijn Facebook ontploft. Ja, ik kan lekker bakken de komende dagen."
EnergieboostEn Gertruud heeft ook nog vooruit gedacht. "Kijk, we spelen natuurlijk een WK. Dus ik heb wel even een extra suikerklonttje toegevoegd, voor de energieboost voor Wesley."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.