Metalband Therapy? is de headliner van Breda Barst

6 juni 2014 om 12:11 • Aangepast 24 april 2020 om 13:45
nl
Therapy? speelt dit jaar op het tweedaagse popfestival Breda Barst. Met de Noord-Ierse metalband presenteert de organisatie een van haar grootste headliners ooit. Ook Town Of Saints, A.J. Croce, King Dalton en I Am Oak zijn aan het programma toegevoegd.
Geschreven door

Ondanks het ruige repertoire, kennen de meeste mensen Therapy? van hun powerballade Diane. De cover van postpunkgroep Hüsker Dü zorgde in 1995 voor de grote doorbraak.
Sinds de oprichting begin jaren negentig bracht Therapy? dertien albums uit, waarvan Troublegum en Infernal Love de bekendste zijn. De groep stond eerder op Pinkpop en Rock Werchter.
[Toutube:body:https://www.youtube.com/watch?v=md7SJ1kDE24]
Feestact en zoon van Jim CroceMet Knarsetand heeft het gratis festival in het Valkenberg park ook een feestact in huis. De tienkoppige band brengt een mix van drum ’n bass, balkan en reggae. Wie liever luistert dan danst kan terecht bij A.J. Croce – de zoon van de legendarische singer-songwriter Jim Croce.
[youtube:body:https://www.youtube.com/watch?v=duyqRE8tsWA]
21 en 22 septemberPopfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 21 en 22 september. Eerder werden de Britse indierockband The Rifles en de Belgische rockzanger Arno al aan het affiche toegevoegd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.