Ruzie buurvrouwen in Oosterhout escaleert: vrouw in ziekenhuis en stoeptegel door woningruit

6 juni 2014 om 15:37 • Aangepast 24 april 2020 om 13:45
nl
Een 47-jarige vrouw en haar 18-jarige dochter zijn donderdagavond in Oosterhout aangehouden omdat ze een 56-jarige buurvrouw meerdere keren in het gezicht zouden hebben geslagen. Zij is opgenomen in het ziekenhuis. Ook heeft de 47-jarige vrouw een stoeptegel door de ruit van de woning van de buurvrouw gegooid.
Geschreven door

De vrouwen, die in de wijk Vrachelen wonen, hebben al lang ruzie. Ze geven elkaar de schuld van overlast en pesterijen. Donderdag aan het begin van de avond liep het conflict uit de hand.
Tegel door achterruitHet slachtoffer verklaarde aan de politie dat ze door de moeder en dochter werd mishandeld. Zij had hoofdpijn en een bloedneus. Ze moest naar een huisartsenpost om zich te laten behandelen.
De 47-jarige moeder en haar dochter ontkennen dat ze de buurvrouw hebben geslagen. De 47-jarige vrouw gaf wel toe dat ze de tegel door de achterruit van de woning heeft gegooid.
Opnieuw spanningenNa verhoor werden de twee vrijgelaten. Tegen middernacht zouden de spanningen opnieuw zijn opgelopen in de buurt vanwege het conflict. Agenten kwamen ter plaatse, maar er bleek niets aan de hand te zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.