Mogelijk nieuw bedrijf dat 1000 banen oplevert op terrein Philip Morris in Bergen op Zoom - Omroep Brabant

Mogelijk nieuw bedrijf dat 1000 banen oplevert op terrein Philip Morris in Bergen op Zoom

7 juni 2014 om 18:58
nl
De gemeente Bergen op Zoom praat met een bedrijf dat mogelijk een fabriek wil vestigen op het terrein van sigarettenfabrikant Philip Morris. Mocht het doorgaan dan levert het ongeveer duizend banen op. Dat bevestigt wethouder Ton Linssen.
Geschreven door

Volgens Linssen probeert de gemeente samen met Philip Morris bedrijven op het terrein te krijgen waar de oud-werknemers van de sigarettenfabriek ook aan de slag zouden kunnen.
Ook oplossing voor toeleveranciers "Ik heb er vertrouwen in dat Philip Morris samen met de gemeente tot een goede invulling komt", zo zegt Linssen. Hij hoopt niet alleen op banen voor de mensen die nu nog bij de sigarettenfabriek werken, maar ook voor de toeleveranciers die straks een groot deel van hun werk verliezen als Philip Morris in Bergen op Zoom sluit.
De fabriek gaat uiterlijk 1 oktober dicht. De gemeente praat niet met een bedrijf, maar met meedere. Volgens Linssen is de onderneming die duizend banen gaat leveren de grootste kanshebber. De wethouder verwacht over zes tot acht weken meer te kunnen vertellen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.