Lakedance in Best zonder grote problemen verlopen

8 juni 2014 om 13:33 • Aangepast 24 april 2020 om 13:49
nl
Het Brabantse muziekfestival Lakedance in Best is zaterdag zonder grote problemen verlopen. Dat laat de politie zondag desgevraagd weten.
Geschreven door

Lakedance was bij Aquabest in Best en het terrein stond zaterdag vol met feestgangers. Zo'n 17.500 bezoekers kwamen op het festival af, dat 's middags onder een heerlijk zonnetje losbarstte.
Een politiewoordvoerder kon zondagochtend nog geen concrete cijfers geven over eventuele aanhoudingen, maar zei wel dat er op Lakedance geen grote problemen waren. De sfeer was dan ook goed.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=arxMSuyq6ns]
Overigens bekogelde iemand na het festival wel een witte harmonicabus, zo meldt buurtbrigadier Ruud Verstegen. Dat gebeurde ter hoogte van het beeld van De Mol. De politie zoekt getuigen van het incident.
[Tweet:body:https://twitter.com/brigadierBESThh/status/475407584573538304]
Harmony of HardcoreEn behalve Lakedance vond er in Erp zaterdag het festival Harmony of Hardcore plaats. Daarbij werden zeker twaalf aanhoudingen verricht, waarvan de meeste aanhoudingen waren, omdat festivalgangers verdovende middelen bezaten. Op twee personen na mocht iedereen na het betalen van een boete weer gaan. Later werd bekend dat een man kort na het festival onwel raakte en zondagochtend is overleden in het ziekenhuis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.