Niemand wil enorme vergadertafel uit Raamsdonksveer hebben die werd gebruikt tijdens nucleaire top

8 juni 2014 om 20:06 • Aangepast 24 april 2020 om 13:49
nl
Eenmaal ... andermaal ..., helaas, de vergadertafel die gebruikt is tijdens de nucleaire top in Den Haag is niet verkocht. Een grote teleurstelling, vindt Koen van Berlo uit Raamsdonksveer. Hij leverde met zijn bedrijf Fraai Projecten de enorme vergadertafel, maar ook allerlei andere meubels die zijn gebruikt tijdens de top.
Geschreven door

"Ik had er veel meer van verwacht. We hebben maar een paar dingen verkocht, maar de topstukken, daar liep niemand warm voor", zo vertelt Van Berlo.
In prijs verlaagdEind maart werd al bekend dat de vergadertafel geveild ging worden. Toen stond de prijs op minimaal 24.150 euro. De prijs werd ongeveer met de helft verlaagd, maar uiteindelijk kwam er niet één bod binnen.
Van Berlo is vooral verbaasd dat voor de huis- tuin en keukendingen wel enthousiasme was. "Zoals een bureaustoel, daar is wel goed op geboden, maar die zijn helemaal niet bijzonder. Die hebben ze bij de Kwantum ook."
In de loodsWat Van Berlo nu met die enorme tafel gaat doen, weet hij nog niet. "Hij staat nu bij ons in de loods en op zich is die groot genoeg. Maar we gaan hem natuurlijk niet tot in de lengte van dagen bewaren."
De overige spullen, zoals de banken en stoelen die niet zijn verkocht, gaat Van Berlo waarschijnlijk verhuren en een ander deel gaat opnieuw onder de hamer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.