Video

Jazz in Duktetown in Den Bosch: 'Het is zo godvergeten lekker'

9 juni 2014 om 16:39 • Aangepast 22 november 2020 om 00:02
nl
De binnenstad van Den Bosch ademt al het hele weekend jazz. Op de Parade, de Markt, het Kerkplein, het Noordbrabants Museum en de Uilenbrug zijn podia waar verschillende artiesten de klanken van jazzmuziek laten horen. Ongeveer 135.000 liefhebbers bezochten de afgelopen dagen het jazzfestival.
Profielfoto van
Geschreven door

Aan het begin van de maandagmiddag lag het festival even stil door het noodweer, maar na twintig minuten ging de muziek weer aan.
'Happening van het jaar'Een oudere vrouw die op een barkruk mee swingt, noemt Jazz in Duketown de happening van het jaar. "Het is zo godvergeten lekker", zegt ze. "Er heerst een heerlijke sfeer en ik kijk er elk jaar weer naar uit."
Ook dit jaar krijgt de organisatie en programmering van deze vrouw een dikke voldoende. "Er staan weer een paar kopstukken op het programma, met als hoogtepunt Billy Cobham. Die drummer moet ik perse zien!"
Gemoedelijk en relaxtOok een oudere man roemt de sfeer op het festival. "Het is zo gemoedelijk en relaxt. Je kijkt en luistert live naar goede muziek met allemaal metgezellen. Allemaal liefhebbers met een passie voor jazz, heerlijk!"

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.