Jolijn Esser en Sophie Verheugd uit Dongen toch naar WK hockey ondanks valse kaartjes

9 juni 2014 om 23:14 • Aangepast 24 april 2020 om 13:51
nl
Wat een feest moest worden, leek uit te lopen op een grote deceptie. Jolijn Esser en Sophie Verheugd uit Dongen kochten via Marktplaats kaartjes voor het WK hockey in Den Haag. Maar toen ze eenmaal voor het Kyocera Stadion in Den Haag stonden, bleken de kaartjes vals te zijn.
Geschreven door

"Onze kaartjes konden niet gescand worden, dus we konden niet naar binnen", vertelt Jolijn tegen Omroep West. Maar de meisjes uit Dongen wilden niet opgeven en bleven bij de poortjes staan. Met geluk, want een gulle gever gaf ze twee kaartjes waarmee ze alsnog naar binnen konden.
Business class"We kregen kaartjes van een meneer. Ik ben echt heel blij dat we naar binnen kunnen", zegt Sophie. Het duo kreeg niet zo maar paar kaartjes. De kaarten die zij aanvankelijk hadden gekocht waren bedoeld voor de Aad Mansveld Tribune. "Nu zitten we business class", lacht Sophie.
Naast Jolijn en Sophie waren er maandag nog vijftien mensen die tevergeefs geprobeerd hebben het stadion binnen te komen met valse kaarten. Alle valse kaarten werden via Marktplaats verkocht door ene 'Mark Tijsen'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.