Sport kort dinsdag: trainingskamp Willem II, Korfrakkers weer landskampioen

10 juni 2014 om 10:16
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor Willem II dat op trainingskamp gaat naar Limburg en de vijfde landstitel in 10 jaar voor korfbalsters De Korfrakkers uit Erp.
Geschreven door


Limburg blijft Willem II toch trekkenWillem II gaat in de voorbereiding op het nieuwe eredivisieseizoen niet alleen op trainingskamp in Oisterwijk (De Rosep), maar ook enkele dagen in Limburg. Dat zal zijn van 23 tot en met 26 juli. Op vrijdag 25 juli speelt Willem II in Eijsden een oefenwedstrijd tegen MVV.  In competitieverband hoeven de Tilburgers dit seizoen niet naar Limburg af te reizen. Roda JC, MVV, Fortuna Sittard en VVV komen allemaal uit in de eerste divisie.
Landstitel jubilaris De KorfrakkersDe Korfrakkers zijn voor de vijfde maal in tien jaar Nederlands kampioen op het veld geworden. De vrouwenkorfbalsters uit Erp trakteerden Swift uit Velden in een matige wedstrijd in Erp op een 10-7 nederlaag. De slotwedstrijd om het nationale kampioenschap was spannend. Een strafworp vlak voor tijd bezorgde De Korfrakkers definitief de eindoverwinning. Daarmee gaven De Korfrakkers het 50-jarige jubileum nog wat extra glans.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.