Xander niet naar bruiloft Wendy van Dijk: 'In belang van zoon Sem'

11 juni 2014 om 10:20
nl
Xander de Buisonjé blijft bewust weg bij het aanstaande huwelijk van zijn ex-vriendin Wendy van Dijk. Die trouwt begin september met RTL-baas Erland Galjaard. Volgens de zanger uit Son zou hij, als hij naar de bruiloft op Ibiza gaat, toch weer een beetje aandacht trekken. Daar zit hij niet op te wachten. "Het is een dag waarop Wendy en Erland het middelpunt zijn."
Geschreven door

Volgens De Buisonjé is zijn afwezigheid bij de plechtigheid een gezamenlijke keuze van hem en Wendy. Ze kiezen hiervoor in het belang van hun zoon Sem (11).
"Het is fijner voor hem als ik niet bij de trouwerij van zijn moeder ben. Dan kan hij zich volledig focussen op dat bijzondere moment", vertelt De Buisonjé in het AD. "Zowel Wendy als ik zou het vervelend vinden als hij verward raakt omdat zijn biologische vader staat toe te kijken. Hij moet zich in die situatie honderd procent prettig kunnen voelen."
Huwelijk afgeblazenIn 2002 stond De Buisonjé op het punt zelf te trouwen met Van Dijk, maar dat huwelijk werd vlak van tevoren afgeblazen na een slippertje van de zanger uit Son.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.