Video

In de rij voor juichpak Roy Donders, paillettenkoning trakteert op optreden in Tilburg

12 juni 2014 om 23:27 • Aangepast 22 november 2020 om 00:00
nl
Klanten van Jumbo kunnen donderdag eindelijk hun juichpak ophalen. Zodat ze zich vrijdag voor de eerste wedstrijd van Oranje op het WK voetbal in deze door Tilburger Roy Donders ontworpen outfit kunnen hijsen. Bij de Jumbo aan het Pater van den Elsenplein in Tilburg was het donderdagmiddag erg druk. Roy Donders trad daar samen met René Froger op.
Profielfoto van
Geschreven door

Nog voor de deuren van de Jumbo in Broekhoven open gingen, stonden er al heel wat mensen te wachten. Sommigen zelfs met meerdere afhaalbewijzen voor een juichpak, ontworpen door hun plaatsgenoot.
Het enthousiasme onder de Tilburgers is groot. Zeker wanneer zij het affiche spotten waarmee het optreden van Roy Donders en René Froger van donderdagmiddag werd aangekondigd. Maar of de pakken nu echt mooi zijn? Daarover zijn de meningen verdeeld. "Mwah", zegt de een. Terwijl een andere Tilburgse juist aangeeft het pak ook na afloop van het WK nog te zullen dragen.

Wachten op privacy instellingen...

Na het optreden in Tilburg gingen Roy Donders en René Froger ook nog naar de Jumbo Foodmarkt in Breda.
Run op pakken 'overdonderend'Sinds 21 mei konden klanten van de Veghelse supermarktketen sparen voor een juichpak. Wie vijf zegels spaarde kon tegen bijbetaling van 9,99 euro het speciale Oranje huispak bestellen. En donderdag kunnen de pakken die in drie maten verkrijgbaar zijn dus worden opgehaald.
De huispakken van de Tilburgse paillettenkoning zijn enorm populair. Eerder gaf Jumbo al aan overdonderd te zijn door de run op de outfits. Ondanks een forse bijbestelling waren de pakken dan ook al snel uitverkocht. Volgens de supermarktketen uit Veghel zorgde Royke voor 'kerstdrukte in mei'.

Wachten op privacy instellingen...


Roy op het WKRoy Donders maakt maandag ook de reis naar het WK in Brazilië. Hij gaat daarheen met het orkest waarmee hij donderdagmiddag optrad.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.