BN DeStem verhuist hoofdkantoor van Breda naar Trivium in Etten-Leur, twee redacties sluiten - Omroep Brabant

BN DeStem verhuist hoofdkantoor van Breda naar Trivium in Etten-Leur, twee redacties sluiten

12 juni 2014 om 10:20 • Aangepast 24 april 2020 om 13:57
nl
BN DeStem vertrekt met haar hoofdkantoor uit Breda. De uitgeverij verhuist in september naar de kantoortoren van het Trivium in Etten-Leur. De redacties in het voormalige RBC-stadion in Roosendaal en in het winkelcentrum van Etten-Leur gaan dicht.
Geschreven door

De krant komt te zitten op twee verdiepingen in het gebouw. In de kantoortoren is nu onder meer het bestuur van ROC West-Brabant en de Regio West-Brabant gevestigd.
Ideale uitvalsbasis voor de regioHoofdredacteur Johan van Uffelen ziet het Trivium aan de snelweg A58 de 'ideale uitvalsbasis voor het werk in de regio'. "Het gebouw staat midden in ons verspreidingsgebied en is een moderne en representatieve plek in een dynamische omgeving."
Het vertrek vanaf het Spinveld betekent niet in dat BN DeStem Breda verlaat. Begin september opent de krant een aantal flexwerkplekken in het centrum van de stad, van waaruit verslaggevers kunnen werken.
FlexplekkenBN DeStem heeft nu al flexplekken in de binnenstad van Oosterhout, Roosendaal en Bergen op Zoom. Van Uffelen: "Een regionale krant dient zichtbaar en aanraakbaar te zijn. Ook in Breda passen we een soortgelijk model toe."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.