Mirjam Mol-Arts nieuwe directeur van het Pivot Park in Oss - Omroep Brabant

Mirjam Mol-Arts nieuwe directeur van het Pivot Park in Oss

12 juni 2014 om 18:19
nl
Mirjam Mol-Arts uit Uden is benoemd tot directeur van het Pivot Park te Oss. Mol-Arts is nu nog bestuursvoorzitter van MSD Oss. Ze begint op 1 oktober met haar werk op het voormalige Life Sciences Park in Oss.
Geschreven door

De Udense volgt Jules de Vet op die sinds 2013 interim-directeur was van het park. Mol-Arts (53) is cum laude afgestudeerd in de geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.
In 1997 trad ze in dienst als Clinical Development Director bij Organon. Na de fusie met Schering-Plough werd ze hoofd van het Women’s Health Programme.
BestuursvoorzitterSinds 2011 maakt zij deel uit van het Nederlandse management van MSD en is bestuursvoorzitter van het lokale management van MSD in Oss. Ze was nauw betrokken bij de oprichting van het Pivot Park.
In december 2012 werd het Pivot Park in Oss geopend, voorheen heette dit bedrijventerrein Life Sciences Park. Doelstelling van het park was om na de gedeeltelijke sluiting van MSD-Organon zo veel mogelijk kennis en banen te behouden voor Nederland.
Veel oud-werknemers van Organon hebben inmiddels een baan op een van de bedrijven op het park. In totaal hebben zo'n 22 bedrijven zich hier gevestigd. Het gaat om een mix van laboratoria, toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven voor de farmaceutische industrie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.