‘Schandalige’ bedragen tot 100 euro gevraagd voor juichpakken Roy Donders op Marktplaats

13 juni 2014 om 13:49 • Aangepast 21 november 2020 om 23:58
nl
Duizenden handelaren proberen vlak voor aanvang van de poulewedstrijden van Nederland hun slag te slaan met de uitverkochte juichpakken van Roy Donders. Op Marktplaats worden de hippe en modieuze pakken voor wel honderd euro aangeboden, negentig euro meer dan in de supermarkt.
Profielfoto van
Geschreven door

Sinds 21 mei konden klanten van de Veghelse supermarktketen Jumbo sparen voor een juichpak. Wie vijf zegels spaarde kon tegen bijbetaling van 9,99 euro het speciale Oranje huispak bestellen. De juichpakken van de Tilburgse paillettenkoning vlogen over de toonbank. Momenteel zijn ze niet meer verkrijgbaar.
Toch laat Nederland het hier niet bij zitten. Dagelijks wordt er zo'n 15.000 keer op Marktplaats naar de oranje pakjes van Donders gezocht. De koopjesjagers moeten echter diep in de buidel tasten. De prijzen op Marktplaats variëren van dertig tot wel honderd euro.

Wachten op privacy instellingen...

'Schandalig en schaamteloos'"De prijzen die mensen op Marktplaats vragen zijn echt schandalig. Schaamteloos honderd euro per pak vragen", laat iemand achter het fanaccount @Juichpak verbitterd weten.
De felbegeerde oranje pakken overspoelen vlak voor de eerste wedstrijd van Nederland de koop- en verkoopsite. Momenteel zijn er bijna vierduizend advertenties waarin de pakken worden aangeboden. Grote kans dat je je nog vóór de cruciale ontmoeting met Spanje in het outfit van de Tilburgse stylist kunt hijsen, als je er tenminste tientallen euro's voor over hebt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.