Ernie Brandts nieuwe trainer FC Dordrecht, ook Lieder (RKC) naar promovendus - Omroep Brabant

Ernie Brandts nieuwe trainer FC Dordrecht, ook Lieder (RKC) naar promovendus

13 juni 2014 om 17:21
nl
Ernie Brandts wordt de nieuwe trainer van FC Dordrecht. Sinds 2008, toen Brandts NAC Breda naar de derde plaats leidde, was de Eindhovenaar niet meer te zien in de eredivisie.
Geschreven door

Brandts tekent in Zuid-Holland een contract voor één seizoen. Hij wordt bij FC Dordrecht de opvolger van Harrie van den Ham. Onder zijn leiding promoveerde de Dordrechtenaren dit seizoen naar de eredivisie door in de finale van de play-offs af te rekenen met Sparta Rotterdam.
Avontuur in AfrikaNa het seizoen 2007/2008, toen Ernie Brandts ondanks goede resultaten moest vertrekken uit Breda, verdween de trainer langzaam uit het zicht. Hij leidde clubs in Iran, Rwanda en Tanzania. Bij zijn laatste club, Young Africans uit Tanzania, vertrok hij in januari met flink wat tumult.
Mart LiederFC Dordrecht voegde meteen een nieuwe spits toe aan de selectie. Mart Lieder komt over van RKC Waalwijk. De aanvaller komt over van het gedegradeerde RKC Waalwijk, waar hij afgelopen seizoen bijna niet in actie kwam wegens een zware blessure.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.