Omroep Brabant racet mee met de ELE Rally, vrijdag en zaterdag liveblog

13 juni 2014 om 18:31
nl
Vrijdagavond barst de ELE Rally weer los op verschillende plekken in Zuid-Oost Brabant. Omroep Brabant doet op radio, televisie en internet uitgebreid verslag van de rally, die dit jaar voor de 50e keer gehouden wordt.
Geschreven door

Bob de Jong verdedigt dit weekend de eindzege die hij vorig jaar veroverde in de ELE Rally. Zijn belangrijkste uitdagers zijn Erik van Loon uit Riethoven en Jeroen Swaanen uit Vessem, die in de vorige editie na een crash uitviel.
LiveblogIn een liveblog wordt vrijdag en zaterdag de race van minuut tot minuut nauwkeurig bijgehouden. Alle tijden van alle klassementsproeven zijn zichtbaar zo gauw de tijden door de wedstrijdofficials geklokt worden.
Ook de reacties van de coureurs tussen de klassementsproeven en alles op en rond het parcours komt voorbij, maar ook de reacties van de fans en andere volgers van de rally.
Er zijn ook foto's en videobeelden te zien die live vanaf de klassementsproeven worden verstuurd.
Samenvatting op tvOmroep Brabant zendt zondag op televisie nog eens een uitgebreide samenvatting van de ELE Rally uit. De eerste uitzending is om 09.41 uur en wordt daarna tot 17.41 uur herhaald.
Ook 's avonds wordt de samenvatting nog eens uitgezonden. Vanaf 18.44 is de uitzending weer ieder uur te zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.