Willy van der Kerkhof blij dat hij ernaast zat: 'Ik ben heel trots op ons elftal!'

14 juni 2014 om 14:36
nl
Hij wist het zo zeker, Willy van der Kerkhof. "Nederland winnen? Echt nie!", zei hij voor de wedstrijd overtuigd. Daar is hij wel op teruggekomen. Het was nog nooit zo leuk om geen gelijk te krijgen.
Geschreven door

"Het was fantastisch, ik heb echt genoten", vertelde Willy zaterdagochtend. "Zeker de tweede helft. Ik ben echt heel trots op ons elftal." Hij vindt het helemaal niet erg dat zijn voorspelling niet uit is gekomen. "Ik was positief pessimistisch, maar ik ben heel blij dat het zo gegaan is!"
Willy's broer René had 't beter aangevoeld, want hij dacht wel dat Nederland zou gaan winnen. "Nou ja, helemaal goed voorspeld heb ik het ook niet, want 1-5 had natuurlijk niemand verwacht", zei hij. "Van Persie en Robben hebben echt het verschil gemaakt."
Nuchter blijvenVolgens de broers is het wel belangrijk dat we nu niet naast onze schoenen gaan lopen. "Iedere wedstrijd moet je spelen als een finale", vindt René. "We moeten zien te zorgen dat we eerste worden in de poule, dan ontlopen we Brazillië."
Willy denkt dat we het kampioenschap nog niet in onze zak hebben. "Eén zwaluw maakt nog geen zomer. We moeten nuchter blijven!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.