Spring, duik en scoor: maak kennis met de #VanPersfie

14 juni 2014 om 15:39 • Aangepast 21 november 2020 om 23:57
nl
Nederland is in de ban van de verbluffende gelijkmaker van Robin van Persie in de 5-1 monsteroverwinning op Spanje. De Mancunian sprong op sierlijke wijze omhoog, maakte een heerlijke snoekduik en passeerde met een geniale kopbal doelman Iker Casillas. Omroep Brabant wil graag in de voetsporen treden van Van Persie en introduceert daarom met trots: De #VanPersfie.
Profielfoto van
Geschreven door

Toegegeven, de snoekduik hebben we voor de deur van ons hoofdkantoor in Son & Breugel niet gemaakt, maar het resultaat mag er alsnog zijn. Tientallen fotografen legden vrijdagavond het waanzinnige moment tot in detail vast.
De grootvader van Van Persie meent dat alleen zijn kleinzoon zo'n goal had kunnen maken. "Dat kan alleen hij. Hij is een klasse atleet. Die kopbal gebeurde gewoon automatisch", vertelde hij in gesprek met Omroep Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

Doe zelf de #VanPersfieHet Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië is nog maar net begonnen, maar kan voor Nederland nu al de geschiedenisboekjes in. Al is het alleen maar om de #VanPersfie.
Weet jij een net zo'n goede #VanPersfie te maken als de redactie van Omroep Brabant? Stuur je inzendingen in via [email protected], twitter @omroepbrabant of zet 'm op onze Facebook en we voegen ze bij dit bericht.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.