Theo Maassen met zijn eindejaarsshow genomineerd voor cabaretprijs Poelifinario

16 juni 2014 om 09:16
nl
Cabaretier Theo Maassen uit Eindhoven is genomineerd voor de Poelifinario 2014. Behalve Maassen maken ook Ali B, Erik van Muiswinkel en Paulien Cornelisse dit jaar kans op de cabaretprijs voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen.
Geschreven door

Theo Maassen is genomineerd met zijn eindejaarsvoorstelling Einde Oefening. De jury is onder de indruk van de voorstelling. Maassen heeft in zijn show de worsteling die aan Einde Oefening voorafging tot vorm gemaakt. En dit maakt het programma volgens het juryrapport tot 'veel meer dan een goed geoliede grappenmachine'.
De vier genomineerden werden zondag bekendgemaakt in het VARA-radioprogramma Ha! Die Yora op Radio 2. Wie er dit jaar aan de haal gaat met de prijs wordt op 7 september in Den Bosch tijdens de Nederlandse Cabaretdagen duidelijk. In 2006 won Theo Maassen de prijs al eens.
Genomineerde talentenBehalve de genomineerden voor de Poelifinario zijn ook de genomineerden voor Neerlands Hoop bekendgemaakt. Dit is de prijs voor jonge talentvolle cabaretiers. Hiervoor komen dit jaar Emilio Guzman, Katinka Polderman en Martijn Koning in aanmerking.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.