Tweede seizoen Smeris wordt opgenomen in Amsterdam

16 juni 2014 om 16:06 • Aangepast 21 november 2020 om 23:56
nl
Het tweede seizoen van Smeris zal worden opgenomen in Amsterdam. De politieserie die zich tot nu toe afspeelde in Tilburg, krijgt dus een volledig nieuw decor.
Profielfoto van
Geschreven door

"Nu onze hoofdpersoon Theo (Jeroen van Koningsbrugge) is neergeschoten, zal het onderzoek richting Amsterdam leiden", zegt een woordvoerdster van producent Pupkin.
Brabant komt wel nog voor in verhaallijnToch zal Brabant nog genoeg aan bod komen in het nieuwe seizoen van Smeris. "In de serie zullen de mensen uit de Randstad neerkijken op de mensen uit de provincie." Bovendien zal het seizoen beginnen en uiteindelijk eindigen in Tilburg, meldt producent en bedenker Pieter Kuijper.
"Het tweede seizoen wordt ondanks het ontbreken van Tilburg nog leuker", vertelt hij. "En Brabant zal inderdaad vaak genoeg voorbijkomen. Zo wordt het contrast tussen de nuchtere Brabanders en de arrogante Amsterdammers mooi in beeld gebracht."

Wachten op privacy instellingen...

Tweede seizoen in aprilHoe de verhaallijnen in Smeris verder zullen lopen, wil de woordvoerdster van Pupkin niet zeggen. "Dan moet iedereen in april 2015, als de serie wordt uitgezonden, maar weer lekker voor de tv zitten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.