Wereldgoal Van Persie nageaapt door amateurs NEO ’25 uit Sprang-Capelle

16 juni 2014 om 17:33 • Aangepast 24 april 2020 om 14:07
nl
Van de voortreffelijke voorzet van Daley Blind tot de harde high five van Louis van Gaal: de wereldgoal van Robin van Persie is seconde voor seconde nagebootst door een stel fanatieke amateurvoetballers. Op het hoofdveld van NEO '25 uit Sprang-Capelle is het memorabele doelpunt op bijzondere wijze vastgelegd.
Geschreven door

"En jij dacht dat wij hier alleen maar van konden dromen? Kijk de wereldgoal nog maar een keer terug!" Aan zelfvertrouwen in ieder geval geen gebrek bij de voetballers van NEO '25. In een minuut durende video nemen de 'acteurs' je mee naar dat ene spectaculaire moment van donderdagavond.
Iets minder soepelOké, de souplesse van de meesterlijke kopbal mag dan wel ontbreken, toch mag de aanvaller van de NEO '25 trots zijn op zijn versie van het prachtige doelpunt. Zoals verwacht wordt de video afgesloten met de internetmeme #persieing, die sinds vrijdagavond niet meer uit de timelines van social media-gebruikers is weg te denken.
[YouTube:body:http://youtu.be/x-mJ1kD3PiM]
TevergeefsBij Omroep Brabant waagden we ook een poging de kopbal van Robin van Persie eer aan te doen. Helaas is de #VanPersfie vooralsnog een minder groot succes dan #persieing.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.