Anouk van Vliet, die met Van Persie het veld op liep, is weer thuis: ‘Ze zongen een beetje vals’

16 juni 2014 om 19:56 • Aangepast 24 april 2020 om 14:07
nl
De 9-jarige Anouk van Vliet uit Roosendaal mocht vrijdagavond het WK-voetbalveld op met haar held Robin van Persie. Vandaag, terug in Roosendaal, mag ze gewoon weer naar school. Heel snel zal ze haar het Braziliaanse avontuur niet vergeten, want Anouk mocht hand in hand met Van Persie het duel tegen Spanje openen.
Geschreven door

Van Vliet was één van de uitverkorenenen en hoopte al dat ze met Van Persie het veld op mocht. Dat gebeurde ook. "Toen kwamen we het veld op en er waren echt heel veel mensen, het hele stadion zat bijna vol. Dat was erg leuk en ook wel spannend."
Beetje valsVan de zangkwaliteiten van Oranje was Van Vliet niet onder de indruk. "Ze zongen allemaal een beetje vals." Gelukkig werd het gebrek aan talent in zingen gecompenseerd in het spel. "We hebben echt heel veel staan juichen."
De wedstrijd eindigde in 5-1 voor Nederland. De goal van 'Flying Dutchman' Van Persie die de wereld overging gebeurde voor de neus van de Roosendaalse. "We zaten bij de cornervlag, ik dacht, dat is een rare goal. Maar wel een hele mooie."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.