Juichpakken Roy Donders hebben vertraging: 25.000 klanten moeten nog een week wachten

16 juni 2014 om 23:03 • Aangepast 24 april 2020 om 14:08
nl
25.000 Jumbo-klanten die woensdag hun juichpak zouden kunnen ophalen, hebben pech. De fabriek in Turkije kan de productie niet aan en daardoor wordt een deel van de oranje pakken pas volgende week geleverd.
Geschreven door

Dat zegt marketingdirecteur Matthijs Moeken van Jumbo tegen De Telegraaf. Kwart miljoen juichpakkenIn eerste instantie had de supermarkt 100.000 pakken besteld, maar toen de belangstelling zo groot bleek werden er nog 150.000 exemplaren bijbesteld.
Donderdag, een dag voor de eerste WK-wedstrijd van Oranje, konden de eerste klanten hun juichpak ophalen. Ook toen al waren er problemen met de levering.
Vijf dagen laterEen tweede batch zou woensdag, op de dag van Nederland - Australië, opgehaald kunnen worden. Maar 25.000 pakken zijn nu pas volgende week maandag, op de dag van Nederland - Chili, beschikbaar.
Maandagavond krijgen de getroffen klanten een mail, zo meldt de krant. Als goedmakertje krijgen ze wel een cadeaubon van vijf euro. Uiteraard te besteden bij de Veghelse supermarktketen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.