Moeder Irme doet aangifte tegen Bureau Jeugdzorg na uithuisplaatsing Hansje (6)

17 juni 2014 om 18:19 • Aangepast 24 april 2020 om 14:10
nl
De moeder van de uithuisgeplaatste Hansje uit Oss heeft dinsdag aangifte gedaan tegen Bureau Jeugdzorg. Ze vreest voor haar veiligheid en stelt jeugdzorg daar aansprakelijk voor.
Geschreven door

De uithuisplaatsing van de zesjarige Hansje uit Oss werd op film vastgelegd door zijn moeder Irme. De opname toont hysterische taferelen, volgens ingewijden 'blundert' jeugdzorg met deze uithuisplaatsing.
Aangiften over en weerMoeder Irme heeft eerder al een brief gekregen van Bureau Jeugdzorg. In de brief wordt ze verzocht niet nog een keer beeldopnames online te plaatsen van een bezoek van Bureau Jeugdzorg, anders zal het contact per direct stop worden gezet en wordt er aangifte gedaan.
Dinsdag heeft Irme zelf aangifte gedaan tegen jeugdzorg bij het politiebureau in Oss. Aan Omroep Brabant laat ze weten: "Ik wil er alles aan doen dat Hans terugkomt. Daarom doe ik nu ook officieel aangifte tegen jeugdzorg. Ik wil dat deze organisatie boet voor hetgeen ze mij en mijn zoon hebben aangedaan. Verder wil ik gewoon ook alle kaarten open op tafel leggen. Donderdag is er een rechtszaak en in die zaak wil ik aantonen dat er fouten zijn gemaakt door jeugdzorg. Door deze aangifte geef ik officieel aan dat ik het niet eens ben met de gang van zaken."
[YouTube:body:http://youtu.be/RR8cZuXPiYU]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.