'Can I follow English lessons?' Ronald Koeman in de leer bij De Nonnen in Vught

17 juni 2014 om 22:23 • Aangepast 24 april 2020 om 14:11
nl
Trainer Ronald Koeman gaat voor zijn eerste werkdag bij de Britse club Southampton FC eerst voor een spoedcursus Engels langs bij De Nonnen in Vught. Het taleninstituut Regina Coeli moet Koemans gebrekkige Engels verbeteren. Dat meldt het AD.
Geschreven door

"I wrote... I read the history of the club". Tja, met antwoorden als deze maak je in Groot-Brittannië niet de blits als kersverse trainer. Woorden als 'schrijven' en 'lezen' werden door Koeman meerdere malen door elkaar gehaald, zo schrijft het AD. [YouTube:body:http://www.youtube.com/watch?v=WzYCyVVL5EY]
BijspijkercursusDat Koeman moet investeren in een cursus Engels zag hij zelf gelukkig ook snel in. Hij beloofde plechtig om na zijn vakantie direct zijn talenkennis bij te spijkeren bij het Vughtse taleninstituut. Ook Ronalds broer Erwin gaat als assistent aan de slag bij Southampton FC. Of hij ook de talencursus gaat volgen, is niet bekend.
Koeman hoeft zich niet te schamen voor zijn rammelende kennis van een vreemde taal. Eerder lieten ook bondscoach Louis van Gaal, Nick en Simon en Humberto Tan zich bijscholen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.