Reinigingsmedewerker valt in put in Haaren en overlijdt

9 december 2014 om 21:50
nl
Een medewerker van Helma Reinigingsdienst is dinsdagavond in een rioolput gevallen in de Oisterwijksedreef in Haaren. De hulpdiensten hebben hem met touwen uit de put gehaald. De man werd langs de kant gereanimeerd maar dat mocht niet meer baten. Een woordvoerder van de brandweer laat aan Omroep Brabant weten dat de man ter plekke is overleden.
Geschreven door

Het riool in Haaren en omstreken wordt momenteel gerenoveerd. Buurtbewoners zouden al weken hebben geklaagd over problemen met de put die is aangesloten op het riool. Het zou erg gaan stinken bij zware regenval.    
Groot alarmVerschillende medewerkers van het reinigingsbedrijf Helma uit Goirle waren aan het werk aan de Ooisterwijksedreef toen de man in de put viel. Onduidelijk is nog hoe dat is gebeurd.
Rond halfnegen bleek dat de reinigingsmedewerker verdwenen was. Toen werd groot alarm geslagen. Snel daarna werd de man gevonden in de put. Verschillende hulpdiensten kwamen ter plekke. Ook een traumaheli kwam ter plaatse.  
Treinverkeer reed met snelheidsbeperkingDoor het ongeval moest het treinverkeer tussen Boxtel en Tilburg langzamer gaan rijden. De put is aangesloten op het riool dat onder het spoor doorloopt.  
De Inspectie SZW, de voormalige arbeidsinspectie, onderzoekt het ongeluk.        

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.