Michaëlla Krajicek onderuit bij Topshelf Open in Rosmalen

18 juni 2014 om 18:46 • Aangepast 24 april 2020 om 14:13
nl
Michaëlla Krajicek heeft zich woensdag niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van het Topshelf Open-tennistoernooi. Ze kreeg op het gras in Rosmalen kansen tegen Jaroslava Sjvedova uit Kazachstan, maar ze ging na twee uur toch in twee sets onderuit.
Geschreven door

Het werd twee keer 7-6 voor Svjedova.
Voorsprong in tweede setKrajicek pakte in de eerste set een 5-3 voorsprong en kon op eigen service de winst binnenhalen. Op 5-4 verzilverde ze het setpunt echter niet. Daarna kreeg Sjvedova twee mogelijkheden, maar ook zij liet deze liggen. In de tiebreak maakte de speelster uit Kazachstan het echter wel af.
In het tweede bedrijf leek Krajicek de zaken recht te zetten. Ze liep al snel uit naar 3-0, maar ze verspeelde ook deze voorsprong. Op 5-4 kreeg ze weer een setpunt, maar ze miste ook deze.
Bijzonder momentEen tiebreak moest daarna opnieuw de beslissing brengen. Krajicek maakte hierin echter te veel fouten. Sjvedova kwam op 6-1. Ze liet Krajicek nog wel terug komen tot 6-4, maar besliste de tiebreak met 7-4 in haar voordeel.
Krajicek beleefde maandag na haar eerste rondeduel nog een bijzonder moment. Na afloop van die wedstrijd wedstrijd werd ze door haar Duitse vriend Martin Emmrich ten huwelijk werd gevraagd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.